Idei fresh: mărturii de nuntă

idei-marturii-nunta

Un detaliu care poate comunica, la o nuntă, stilul specific al mirilor este mărturia oferită invitaţilor. Tradiţia nu are origini foarte clare – se pare că a pornit din zona mediteraneană, ca semn de bun augur şi de prosperitate.

În ultimii ani, ideile de mărturii de nuntă au devenit din ce în ce mai originale, iar acestea se se aleg astfel încât să reflecte fidel tema nunţii sau stilul mirilor.

Iată câteva idei fresh de mărturii de nuntă, care asigură faptul că invitaţii vor păstra o amintire frumoasă a nunţii tale:

Ghivece mici, cu plante

marturie nunta planta ghiveci

Mici şi fragile, ghivecele cu plante suculente ar putea reprezenta amintiri speciale pentru invitaţii tăi. Cu ajutorul designer-ului cu care lucrezi sau cu un pic de timp din partea domnişoarelor de onoare, le poţi adăuga mici cutii hand-made, astfel încât transportul micului ghiveci sa nu fie o problemă.

Arborele vieţii

marturii-nunta

Arborele decorativ din imagine este realizat din cea mai albă marmură din lume – marmura Thassos. Simbolizează norocul şi bunăstarea, iar partea bună este că invitaţii îl vor putea folosi ca decor după nuntă. Mai multe informaţii despre arborele decorativ realizat din marmura Thassos ce poate fi folosit ca marturie la nuntă, găseşti aici.

Un borcănel cu grâu

grau marturie nunta

Sau un mănunchi de grâu, dacă nunta ta are loc în perioada potrivită. Grâul este un simbol puternic al fertilităţii, dar şi al fericirii şi al prosperităţii.

Un borcănel cu miere

marturie nunta miere

O mărturie de nuntă din ce în ce mai populară, borcănelul de miere este perfect mai ales atunci când planifici o nuntă de inspiraţie tradiţională sau rustică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *